Felhasználási feltételek Jegyakcio.hu

A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: ÁFF) az Ganet Kft., 7187 Bonyhád, Majos XIV. Utca 1, cégjegyzékszám: 1709013065, adószám: 13473688-2-17 a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett, https://www.jegyakcio.hu címen, elérhető akciós előadás hivatkozás-gyűjtőoldalának (a továbbiakban: Gyűjtőoldal) igénybe vevője (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza. Érvényes 2022. október 1-től.

Az Ganet Kft., mint üzemeltető fenntartja jogát a jelen Általános Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítás tényét a www.jegyakcio.hu/felhasznalasi oldalon teszi közzé. Amennyiben Felhasználó nem fogadja el a módosítást, erről írásban nyilatkozatot tehet az info@jegyakcio.hu címen, ezzel tárolt adatai törlésre kerülnek.

1. Fogalmak

Szolgáltató:
Cégnév: Ganet Kft.
Cím: 7187 Bonyhád, Majos XIV. Utca 1
Cégjegyzékszám: 1709013065
Adószám: 13473688-2-17

Gyűjtőoldal: a https://www.jegyakcio.hu címen elérhető Hivatkozás-gyűjtőoldal, mely célja kedvezményes jegyvásárlást lehetővé tévő weboldalakra mutató linkek összegyűjtése és megjelenítése.

Felhasználó: a szolgáltatás igénybe vevője, a jegyakcio.hu oldal olvasója, böngészője illetve hírlevélre feliratkozott felhasználója.

Jegyárusító: A külső szolgáltató, aki online jegyvételi lehetőséget biztosít bármely eseményre, és ennek hivatkozását a Gyűjtőoldal felületén elérhetővé teszi.

Esemény: előadó- és képzőművészeti, valamint sport és egyéb események, esemény sorozatok, melyekre belépőjegy vásárolható Jegyárusítónál.

Eseményszervező: az a jogi személy, mely Események szervezését végzi.

Hivatkozás: olyan weboldalakra mutató internetes link, melyekre kattintva, a jegyakco.hu-n megtalálható kuponkódot felhasználva kedvezményes jegyvásárlás lehetséges.

Kedvezmény: Az Eseményszervező és/vagy a Jegyárusító által biztosított árengedmény adott Eseményre vonatkozóan.

2. A jegyakcio.hu felelőssége

A jegyakcio.hu Gyűjtőoldal Hivatkozásokat jelenít meg, kuponkódokkal, melyek Kedvezményt biztosítanak különböző Eseményekre. Szolgáltató felelősségi köre az Eseményszervező és/vagy Jegyárusító által megadott információ megjelenítésére terjed ki.

A Gyűjtőoldalon található Eseményekkel kapcsolatos összes információ biztosítása Eseményszervező és/vagy Jegyárusító feladata, beleértve azok helyességét, teljességét, jogszerűségét.

Szolgáltató kizár minden felelősséget, mely ezen információk helytelenségéből fakad.

Szolgáltató leszögezi, hogy Események szervezése, megtartása, azok törvényi megfelelésének - különös tekintettel a szerzői jogokkal kapcsolatos megfelelése - biztosítása Eseményszervező feladata. Ezekkel kapcsolatos mindennemű reklamáció és kommunikáció közvetlenül Eseményszervezővel kell hogy létrejöjjön. Szolgáltató kizárja felelősségét Események elmaradásából, esetleges megtévesztő módon való reklámozásából, stb. adódó károk esetén.

Az egyes Eseményekre bejutást/hozzáférést biztosító jegyek árusítása Jegyárusító felelőssége. Szolgáltatónak nem áll módjában a Hivatkozás alatt található jegyvásárlási lehetőség valódiságának ellenőrzése, minden ezzel kapcsolatos reklamáció és kommunikáció kizárólag Jegyárusítóval történhet.

A jegyek árusításával kapcsolatos mindennemű kötelezettség (tájékoztatás, számlakibocsátás, visszaváltás stb.) kizárólag Jegyárusítót terheli.

3. Hírlevél

A Szolgáltató a Felhasználó részére hírlevél feliratkozási biztosít a Gyűjtőoldalon. Felhasználó köteles valós adatokat megadni, mely adatok ellenőrzésének jogát a Szolgáltató fenntartja magának. Valótlan adatok megadása esetén Szolgáltató előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti Felhasználót a rendszerből.

Felhasználó a feliratkozással hozzájárul adatai tárolásához és azok felhasználói élmény növelése érdekében való felhasználásához.

Amennyiben Felhasználó egy vagy több hírlevél témára feliratkozik, úgy hozzájárul ezen hírlevelek fogadásához az általa a feliratkozás során megadott email címen.

4. Személyes adatok védelme

Az adatkezelés célja a felhasználói élmény növelése az adatkezelő által fejlesztett Gyűjtőoldalon keresztül, és promóciók, hírlevelek, tájékoztatók kiküldése a felhasználók részére.

Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató azonosítható információkat rendszer szinten gyűjtse és a www.jegyakcio.hu/adatkezelesi oldalon megtalálható Adatvédelmi Szabályzat szerint felhasználja. A rendszerből kinyert statisztikai, illetve azonosítási információt, adatot, illetve ezek közötti kapcsolatot Szolgáltató különösen védettként kezeli, ezen információkat harmadik személy számára nem adja át.

Felhasználó tudomásul veszi és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató rendszerének használata során bizonyos információk automatikus gyűjtésre és tárolásra kerülnek: IP címek, böngészők által biztosított technikai adatok, Internet Szolgáltató (ISP), hivatkozási oldalak, operációs rendszer, dátum/idő bélyeg és a böngészés folyamat adatai. Ezen információk a Felhasználó beazonosítására nem alkalmasak, csupán a rendszer szintű folyamatok optimalizálása, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében fogyasztói trendeket analizálását szolgálják.

5. Reklamáció, kapcsolattartás

Mivel Szolgáltató kizárólag Hivatkozások statikus megjelenítését biztosítja Gyűjtőoldalon és hírlevélen keresztül, ügyfélszolgálatot Felhasználók részére nem üzemeltet. Felhasználók Eseményekkel kapcsolatos mindennemű kérdésükkel és panaszukkal Jegyárusítóhoz, illetve Eseményszervezőhöz fordulhatnak.

Szerzői jogot, vagy védjegyet sértő tartalom jelzése: Amennyiben Ön azt észleli, hogy a szerzői jogi törvény által védett szerzői művén, előadásán, hangfelvételén, műsorán, audiovizuális művén, adatbázisán fennálló jogát, vagy védjegyét a Gyűjtőoldalon megjelenő információ sérti, úgy az Ekrtv. értelmében teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt értesítésével felhívhatja a Szolgáltatót a jogát sértő tartalmú információ eltávolításáraa www.jegyakcio.hu/kapcsolat oldalon található űrlap segítségével.

Jelen ÁFF visszavonásig érvényes!