Gyakran Imsételt Kérdések (GYIK)

A hírlevélre történő feliratkozáskor lehetőség van akár több témakör kiválasztására is, így amennyiben az adott témában új esemény kerül feltöltésre oldalunkra, arról gyorsan és kényelmesen értesülhetsz.

Csupán egy érvényes emailcím megadására van szükség illetve azon témakör vagy témakörök kiválasztására, amiről értesítést szeretnél kapni.

Hírlevélre történő feliratkozáskor rögtön megjelenik a "Sikeres feliratkozás" felirat.

Ugyanazokat a lépéseket kell megtenned, mint feliratkozáskor vagyis a kezdőlapon írd be emailcímedet a "Hírlevél" alatt található mezőbe, válassz egy kategóriát, majd kattints a Feliratkozás gombra. Egy szöveges üzenet fog megjelenni, mely emlékeztet, hogy már korábban feliratkoztál illetve egy "Kattintson ide profilja frissítéséhez" lehetőség. Erre rákattintva a mailchimp rendszere fog egy megerősítő üzenetet küldeni emailcímedre, ebben kérlek kattints a "Frissítse beállításait" opció ra és itt lesz lehetőséged megadni mely témában is szeretnél a jövőben hírlevelet kapni.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél hírlevelet kapni tőlünk, úgy leiratkozásra több módon is van lehetőséged:

1. Ugyanazokat a lépéseket kell megtenned, mint feliratkozáskor vagyis a kezdőlapon írd be emailcímedet a "Hírlevél" alatt található mezőbe, válassz egy kategóriát, majd kattints a Feliratkozás gombra. Egy szöveges üzenet fog megjelenni, mely emlékeztet, hogy már korábban feliratkoztál illetve egy "Kattintson ide profilja frissítéséhez" lehetőség. Erre rákattintva a mailchimp rendszere fog egy megerősítő üzenetet küldeni emailcímedre, ebben kérlek kattints a "Frissítse beállításait" opcióra, majd a "Leiratkozás" gombra.

2. Kérlek írj nekünk egy üzenetet a "Kapcsolat" gombra kattintva és jelezd igényedet miszerint le szeretnél iratkozni a Hírlevélről. Kérlek minden esetben tüntesd fel, hogy mely emailcímmel történt a feliratkozás, hogy biztosan beazonosítsunk és t udjuk törölni feliratkozásodat.

Weboldalunkon csupán megosztjuk a különböző színházi előadások, koncertek vagy konferenciák kedvezményes jegyvásárlásának elérhetőségeit.

A Jegyvásárlás gombra kattintva az oldal automatikusan átnavigál az eredeti oldalra, így az adott honlap szabályzatai érvényesek ebben az esetben. Javasoljuk az eredeti weboldalon történő tájékozódást, kapcsolatfelvételt.

Oldalunkon mindig csak az aktuális és még elérhető előadások, események vannak fent.

Jelenleg erre oldalunkon még sajnos nincs lehetőség.